Diners Club

Maksuaika- ja luottokortti

Diners Club -korttia voi käyttää maksuaikakorttina kuukausittaisen käyttörajan puitteissa. Käyttörajaa ei ole ennalta asetettu, vaan se sovitaan asiakkaan kanssa. Lisäksi kortille voi hakea luottoa joko 1000 tai 2000 euroa. Ostoista ja nostoista lähetetään asiakkaalle lasku, jonka hän voi maksaa joko kerralla tai osissa, jolloin luotto-ominaisuus tulee käyttöön. Kerralla maksettu lasku on koroton. Laskutus tapahtuu kuukausittain, joten korotonta maksuaikaa saa käytännössä keskimäärin kuukauden verran. Diners Club -kortin luoton korko on 1 kk:n Euribor + 9 %. Diners Club -maksuaika ja/tai luottokorttia ei voi Suomessa yhdistää asiakkaan pankkikorttiin, sillä Diners Club -kortteja eivät myönnä pankit vaan korttia haetaan suoraan Diners Clubilta.

Kotimaassa ja ulkomailla

Diners Club -kortti hyväksytään maksuvälineeksi yli 13 miljoonassa ostopaikassa ympäri maailmaa. Suomessa Diners Club kortilla voi nostaa käteistä Otto. -automaateilla. Ulkomailla nostot tehdään Cirrus© -merkillä varustetuista automaateista. Automaatteja, joissa Diners Club -kortti käy on noin 900 000 kappaletta ympäri maailmaa. Lisäksi käteistä voi nostaa monista pankeista ja hotelleista. Otto.- ja Cirrus©-automaateista tehdyistä käteisnostoista veloitetaan palkkiona 4 prosenttia nostosummasta. Travelexin toimistossa valuutan nostosta veloitetaan 1,65 euroa + 4 prosenttia nostetusta summasta. Travelexiin tehdyn valuutan etukäteistilauksen palkkio on 2,50 euroa + 2 %.

Pisteillä lahjoja

Diners Club -kortilla tehdyistä ostoksista kertyy kortinhaltijalle pisteitä, joilla hän voi lunastaa itselleen erilaisia palkintoja.

Miten sen saa?

Hakemus Diners Clubin kotisivuilla. Yleistä tietoa korttien myöntämisperusteista tällä sivustolla, kohdassa "Luottokortin myöntäminen".Copyright © 2001 Luottokortti.com Sivukartta